Uncategorized

Økologisk t-shirt er et hit til tech messe

Den grønne linje i en verden, befolket af tech nørder

Allerførst vil jeg gerne præsentere mig selv. Jeg hedder Mads, og jeg arbejder i tech branchen. Det har jeg gjort i de seneste 12 år. Jeg er 39 år gammel og er gift med Eloise, som er belgier. Sammen har vi to børn. De går begge to i børnehave, for de er nemlig tvillinger; en dreng og en pige. Vi er meget heldige, og jeg er mit store held og privilegium bevidst. Derfor vil jeg også gerne give noget igen, og jeg har for længst besluttet mig til at køre den grønne linje overfor mine børn. Derfor gav jeg også min datter en bambus t-shirt på i morges, og min søn fik en anden bæredygtig t-shirt på. Det giver mig god samvittighed

Mine kolleger i tech branchen er også vilde med miljøvenligt tøj. Det ser man tydeligt, når man går til tech messe i Düsseldorf eller Köln. Alle går efterhånden bare rundt i økologisk bomuld, hør eller bambus. Det er mit indtryk, og det glæder virkelig et stort og grønt hjerte som mit at se så mange dedikerede mennesker. Mit hjerte banker på bedste beskub, når jeg ser så mange økologiske og miljøvenlige t-shirts til en tech-messe. Folk har virkelig fattet noget. Vi skal gøre noget, og vi skal give signal herom.

Hvorfor hitter økologi så meget?

Ja, det må du nok spørge om. Men jeg kan da prøve på at give et svar på det. Sagen er nemlig den, at vi har brugt alt for mange af jordens ressourcer, vi har udledt alt for meget CO2, og vi har pint vores klode udover, hvad den egentlig kan magte. Det kan vi simpelthen ikke være bekendt over for fremtidige generationer, og vi bør også tænke på dyrene. Økologi hitter, fordi vi endelig, langt om længe, har fået øjnene op. 

Hvordan gør vi den teknologiske verden grønnere?

Det er noget, som ligger mig og mange af mine kolleger på sinde. Vi har alle et kæmpestort ansvar for at overlevere den her klode til de kommende generationer på bedst mulige måde. Jeg vil virkelig gerne bidrage til at gøre den teknologiske verden bedre. En måde at gøre det på er jo ved at sende grønne signaler ud i verden og derudover at fokusere på teknologisk genbrug og på flere bæredygtige produktionsmetoder, når vi tænker teknologi. Vi kan gøre det, i fællesskab. Det nytter ikke noget at stå der ene mand i sin økologiske t-shirt med et stort øko Ø på. Nej, nu er det tid til at stå sammen, allesammen, og tech branchen er en god branche at have med på den front.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like