Gadgets

Sådan kommer du godt i gang med din PS4

Hvis du netop har anskaffet dig en PS4, venter der mange timers god underholdning. En PS4 er en utrolig populær spilmaskine, og selvom der er kommet en PS5 på markedet, finder du stadigvæk en masse gode og underholdende spil til din PS4. Hvis du er ny i PS-verdenen, kan det dog godt være lidt besværligt at komme ordentligt i gang. Du skal vænne dig til styresystemet, controllerne og at spille PS er på mange måder anderledes end eksempelvis computer. Dette er dog udelukkende en tilvænningsproces, og før du ved af det, er du allerede godt i gang med din PS4.

Investér i nogle ordentlige controllere

Du kommer ikke langt med dine PS4 spil uden en PS4 controller. En PS4 controller kan fås i forskellige prislejer, men her kan det anbefales, at du ikke bare køber det billigste. De billigste PS4 controllere er ofte i dårlig kvalitet, og går hurtigt i stykker. Derfor er det generelt bedre, at du betaler lidt mere for din PS4 controller. Du kan købe en PS4 controller på internettet. Her kan du også se de mange forskellige designs, som der er lavet til PS4 controllere. En PS4 controller er trådløs, og den skal derfor lades op engang imellem. Du kan forlænge dens levetid ved at tørre den af for støv engang imellem og passe godt på den.

Spil med vennerne

PS4 bliver endnu sjovere, når du spiller sammen med venner. Derfor kan det anbefales, at du investerer i et par controllere, sådan så du kan spille med dine venner. Nogle spil fungerer glimrende med blot 2 controllere – eksempelvis FIFA eller Gran Turismo. Men hvis det skal være rigtig sjovt, og du samtidig har et stort fjernsyn med plads til split screen, så kan det anbefales, at du investerer i 4 controllere. På den måde er du garanteret mange timers hygge med vennerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like