Uncategorized

Skaf de nødvendige kontorartikler

Med kun sommerterminen at komme igennem og frigivelsen af ​​akademiske dagbøger 2014/2015, er det tid for lærere eller praktiklærere at begynde at tænke på deres brevbehov i det næste studieår. Som enhver lærer vil fortælle dig at være superorganiseret er afgørende for enhver god lærer. Uanset om du er en naturligt velorganiseret person eller ej, er der visse emner, der er vigtige for dit undervisningsår.

Akademisk dagbog

Penne. Kuglepenne og flere kuglepenne!

Køb mere, end du tror, ​​du har brug for. Du forlader dem i klasseværelserne. I personalelokalet. Lad TA eller elever “låne dem” og se dem aldrig mere. Du har brug for et par “gode” skrivepenne og masser af markeringspenne (inklusive de væsentlige røde og grønne!). Highlighters og whiteboard penne (og viskelædere) er også uvurderlige.

Generelle papirvarer

Sørg for, at du har et anstændigt udbud af papirclips, elastiske bånd, en lineal, en hæftemaskine, en hulstans og et stort udvalg af Post It Notes. Jeg gør ingen hemmelighed for min kærlighed til post it-notater – for ethvert erhverv – men de er uvurderlige for lærere. En improviseret note til en forælder i en bogpose? Bemærkninger til dig selv om lektionsplaner? En “sjov” ressource til faktisk undervisning (uddelte post-It-notater til eleverne og lad dem skrive et “anonymt” spørgsmål om et fagområde, som du kan svare til hele klassen. Tik på mange OFSTED-bokse – elevledt undervisning, høje niveauer af interaktion, inkludering for alle elever, aktiv læring osv. – du kender øvelsen!).

Håndtag arkfiler og plastiske tegnebøger

Med så meget papirarbejde at håndtere og informationsark, der skal opbevares, vil Lever Arch-filer og plastiske tegnebøger være en livredder. Hvis du er en lærer i folkeskolen, kan du overveje en fil til hvert emne (måske i forskellige farver) plus ekstra dem til CPD / Opgaver og anden administrator (sundhed og sikkerhed, beskyttelse osv.). Arkiver papirarbejde, mens du følger med, ellers risikerer du at drukne i papirer inden jul!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like