Uncategorized

Derfor skal din firmahjemmeside oversættes til engelsk

Hvis du er involveret i marketing og kommunikation på din arbejdsplads eller måske ligefrem ejer firma selv, så ved du sikkert godt, hvor vigtigt det er med en god firmahjemmeside. Der skal jo helst komme nye kunder til butikken, og så er det nødvendigt, at indhold, layout og teknik spiller perfekt sammen. Men hvis du gerne vil give firmahjemmesiden en ultimativ fordel i jagten på kunder og samarbejdspartnere, så bliver du nok også nødt til at få den oversat til engelsk.

Fordele ved at blive international

Der er flere forskellige fordele ved at blive international, som du nok bør tage et kig på, hvis du gerne vil sikre dit firma masser af succes:

  • Adgang til en større kundegruppe. Engelsk er i den grad et verdenssprog, så en hjemmeside på engelsk vil naturligvis nå ud til mange flere mennesker end en dansk.

  • Mulighed for nye samarbejdspartnere. Ligegyldigt om du leder efter fuldtidspartnere og investorer eller bare nogle andre i branchen til at sparre med, så er en engelsk oversættelse vejen at gå.

  • Reklame i hele verden. Det giver naturligvis ikke mening at reklamere for dit firma i andre lande, uden at hjemmesiden også er oversat til engelsk. De nye kunder skal jo trods alt kunne finde ud af at bestille dine varer hjem.

Få professionel hjælp til oversættelser

Hvis det internationale projekt skal gå godt, så er det vigtigt, at hjemmesiden bliver oversat på en ordentlig måde. Der er ikke noget værre end at løbe ind i en hjemmeside fyldt med sproglige og grammatiske fejl, og det skriger snyderi i en tid, hvor der desværre sker en masse svindel på internettet. Hyr heller en professionel engelsk oversætter, som kan komme og hjælpe dig. På den måde slipper du for irriterende fejl og misforståelser, så alle kunder er fuldstændig klar over, hvem I er, og hvad I tilbyder som virksomhed.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like