Computer

Mest computervenlige kager

Arbejder du på højtryk for at blive færdig med arbejdet inden jul, eller er december måned højtid for turneringer og kampe? Så gælder det om at indrette sig, så du kan gøre det hele samtidig. Sørg for en god stol, et godt bord og det optimale tilbehør til din computer, og så er julen reddet.

Forudsat at alt det andet er på plads, kommer her tre tips til computervenlige kager, som du kan nyde mens du sidder fordybet i spil eller arbejde – uden at svine alt for meget. De fleste af kagerne kan købes hos dit lokale bageri kolding – seestbageri.dk.

Honningkage

En nem, julet kage som ikke sviner, er honningkagen. Du kan holde den i den ene hånd, mens du styrer musen med den anden, og så smager den skønt! Det vigtigste er, at du skal sørge for ikke at holde den for længe i hånden, da den så risikerer at smelte og du efterlader brune fingeraftryk overalt. Spis den derfor hurtigt og præcist, men husk at nyde den.

Romkugle med ske

Det lyder kontroversielt, men det er faktisk genialt. For en romkugle – ligegyldigt hvor lækker den er, og hvor nemt den glider ned – kan ikke undgå at svine en del. Særligt hvis den er indhyllet i krymmel eller chokolade. Derfor er tricket at pakke den ind i en serviet og spise den med en ske. Så kan du indtage den helt uden at spilde, og uden at få romkugle på fingrene.

Tørkager

Er du travlt optaget foran computeren kan du nemt komme til at glemme den ellers lækre kage. Derfor er det en god idé at vælge en, der ikke bliver dårlig af at stå fremme et par timer. Vælg for eksempel en kage, der allerede er tør, så den stadig er appetitlig selv efter et par timer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like