Computer

Hvad er webhosting?

Hvis du har en hjemmeside, blog eller webshop – eller er i gang med at få bygge én – så skal den ligge et sted for at kunne gøres offentlig tilgængeligt på nettet. Dette sted kaldes for et webhotel, og det er en fysisk plads på en webserver, som webhostingfirmaer så kan leje sig ind på.

Når du så får hostet din hjemmeside, blog eller webshop, betyder det altså, at et webhostingfirma tilbyder plads til din hjemmeside på deres webservere – naturligvis mod en pris.

Hvad er fordelene ved hosting?

Du kan hoste din egen hjemmeside på egne servere, men det kræver en omfattende viden og naturligvis også serverplads. Det giver derfor i langt de fleste tilfælde ikke mening at hoste sin egen hjemmeside – heller ikke på grund af omkostningerne forbundet med det. Mange vælger derfor at få hostet hjemmesider, blogs og webshops hos en webhost, og det er der faktisk en lang række fordele ved. Du skal f.eks. ikke bekymre dig om de tekniske aspekter og kan derfor være sikker på, at din hjemmeside er oppe så meget som overhovedet muligt. I mange tilfælde betyder det nemlig store tab for en virksomhed, når hjemmesiden er nede i længere tid – og det kan du undgå, hvis du vælger en troværdig webhost.

Hvem skal stå for hosting af din hjemmeside?

Hvis du skal have en hjemmeside hostet, er der mange om buddet. Nogle går all-in på at være de billigste, imens andre har fuld fokus på kvalitet. Det er altså stor forskel på kvaliteten af de forskellige webhoteller, som hostingfirmaer tilbyder.

Du skal derfor tænke godt og grundigt over, hvad der er vigtigt for dig og hvad din hjemmeside egentlig skal bruges til. Har du f.eks. brug for telefonisk support, backup eller mulighed for flere e-mailadresser? Derudover skal du selvfølgelig også sikre, at du vælger et hostingfirma, der tilbyder stabil drift og høj sikkerhed, så du slipper for hackerangreb og nedetid.

Hvis du ønsker et hostingfirma, som tilbyder professionel telefonisk support, backup, høj sikkerhed og stabil drift året rundt, så bør du vælge Intrahost. De har pålidelige servere, som sikrer dig en høj oppetid til rigtig gode priser.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like