Computer

Find en god samarbejdspartner til din E-mail marketing

E-mail marketing er et oplagt værktøj til at opnå nogle rigtig gode resultater og forøget salg fra din webshop. Det er effektivt, hvis det bliver gjort på den rigtige måde, men det kræver også en del arbejde og selvfølgelig viden på området.

Hvad er E-mail marketing?

I princippet dækker begrebet E-mail marketing over det at sende E-mails ud for at opnå ekstra salg. Men det kan naturligvis gøres på flere forskellige måder. Der er forskel på, hvem der kommunikeres til, og i hvilken situation de enkelte kunder er i.

Gør det rigtigt

E-mail marketing er et vigtigt området med stort potientiale. Men det er meget vigtigt, at tingene bliver gjort rigtigt. For skal der tjenes penge via E-mail marketing, så skal du starte med at have subscribers og deres tilladelse til at du må kommunikere med dem. Det er derefter vigtigt at kommunikere med dine kunder i øjenhøjde. Det er en personlig og effektiv kommunikationsform, som skal bruges på den rigtige måde. Dit content skal tilpasses, og være målrettet jeres behov. Det er vigtigt at opnå kvalificerede leads og dermed optimere dit salg.

Automatiske mail

En måde at optimere dit E-mail marketing er at benytte automatiske mails. Altså mails som udsendes ud fra hvilken adfærd kunden har udvist i jeres webshop. Det er en god målrettet metode, der giver et stor resultat.

En oplagt samarbejdspartner

Ønsker du at optimere jeres E-mail marketing, så er det oplagt at søge mod en professionel partner. Et oplagt valg til dette er Poetype og deres direktør Oliver Seiffert. Med Poetype får du en samarbejdspartner med passion og værdier. Det er en virksomhed med store kompetencer inden for området og med høje færdigheder. Virksomheden holder hjemme i Horsens, men har kunder over hele Danmark. Der er kvalitet i arbejdet og altid god service. Og så får du god energi, der hjælper til at opnå de bedste resultater via E-mail marketing.

Gode anmeldelser

Det er altid en god ide at se på anmeldelser inden du vælger en samarbejdspartner. Det kan du rolig gøre også med Poetype. Via deres website kan du læse om samarbejdspartnere, der er tilfredse med de udbytte de har fået via Poetype. “Poetypoe er meget dygtige til at lave annoncer”, skriver Rikke Møller Jensen fra Munivers.dk. “Perfekt mach til webshop”, skriver Christina Klitgaard fra weloveemails.dk. Og der er mange andre, der kan anbefale Poetype som samarbejdspartner omkring E-mail marketing.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like