Computer

En hjemmeside øger salget

Virksomheder benytter hjemmesider i dag til at øge deres salg af produkter og varer. Der er afgørende faktorer, som spiller ind, hvis du vil opnå det størst potentielle salg. Du finder her tips og tricks til, hvordan du kan øge salget af dine produkter og varer online.

Er din hjemmeside tilpasset mobilen?
De fleste hjemmesider appellerer i dag til kunder via computeren, men det kan betale sig at investere tid på at få din hjemmeside til mobil-version. Undersøgelser viser, at flere mennesker i dag har en større tendens til at handle over mobilen end computeren. Dette skyldes, at folk i dag ofte har deres telefon lige ved hånden. De kan derfor foretage sig køb på nettet lige, når det passer dem. Dette er takket være den medieprægede verden, hvor der konstant sker nye teknologiske opfindelser. Ligeledes er en hjemmeside med en god mobil-version mere anbefalelsesværdig i kundernes øjne.
Der er mange ting at tage hensyn til, og du skal bl.a. tænke over, om det er nemt at klikke på links inde på siden.

Viser hjemmesiden troværdighed?
Troværdighed skal kunderne have til din hjemmeside især, hvis det er første gang, at de er besøgende kunder. Hvis troværdigheden ikke er eksisterende, er risikoen for, at kunderne ikke vil foretage et køb på siden højere. Det gælder derfor om at vise troværdighed overfor dine kunder. For at vise troværdighed skal hjemmesiden indeholde kontaktoplysninger (telefonnummer, adresse og mailadresse), anmeldelser, handelsbetingelser og returret. Dette er med til at indikere overfor kunderne, at I er troværdige, I yder en god og tilfredsstillende kundeservice, hvis varen ikke falder i kundens smag og ønskes returneret.

Produktbillederne skal sælge varen til kunderne. Det gælder derfor om, at billeder fremstår professionelle. Det er altid en god ide, at produktbillederne er fra forskellige vinkler.

Du skal hele tiden sørge for, at din hjemmeside er opdateret både angående troværdigheden overfor kunderne samt udvalget af produkter, hvis din hjemmeside trænger til en opdatering, kan du klikke her.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like